Trabzon'da o mahalleye yeni park!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilen parkın yapımı tamamlandı.   Toprak Sitesi önünde 700 m2 alan üzerine yapılan park mahallelileri mutlu etti. Parkın içerisinde çocuk oyun alanı, 2 adet kamelya

Trabzon'da o mahalleye yeni park!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilen parkın yapımı tamamlandı.

Toprak Sitesi önünde 700 m2 alan üzerine yapılan park mahallelileri mutlu etti. Parkın içerisinde çocuk oyun alanı, 2 adet kamelya, 5 adet oturma cebi, 1 ahşap pergola ve yeşil alanlar yer alıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu şehri parklarla donatmak için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, “İmar planında park olarak ayrılan alanları tespit ediyoruz. Belirlediğimiz program dahilinde bu alanlarda parklar inşa ediyoruz. Her şeyin en iyisine ve güzeline layık vatandaşlarımızın dinlenebileceği ve çocuklarımızın oyun oynayabileceği parklar inşa ederek hizmete sunuyoruz. Son olarak Karşıyaka Mahallesi Toprak Sitesi önünde yapımını tamamlandığımız park mahallelilere hayırlı olsun. Parkın yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler