Trabzon'da o cami açılıyor!

Trabzon’un Çukurçayır Mahallesi’nde yapımı yaklaşık 4 yıldır süren Muradiye Camisi, yarın Cuma Namazı ile birlikte ibadete açılıyor. Trabzon’da bir örneği bulunmayan cami Selçuklu mimarisine uygun olarak yapılırken, dış bölümünün büyük bir kısmı cam kapla

Trabzon'da o cami açılıyor!

Trabzon’un Çukurçayır Mahallesi’nde yapımı yaklaşık 4 yıldır süren Muradiye Camisi, yarın Cuma Namazı ile birlikte ibadete açılıyor. 

Trabzon’da bir örneği bulunmayan cami Selçuklu mimarisine uygun olarak yapılırken, dış bölümünün büyük bir kısmı cam kaplama olarak inşa edildi. Yaklaşık bin 500 kişinin ibadet edebileceği caminin alt kısmında Kuran Kursu, otopark ve işyerleri bulunurken, yaklaşık 4 milyon TL'ye mal olduğu belirtildi.

Muradiye Camisi Dernek Başkanı Mustafa Birinci, caminin yapımında katkısı bulunan hayırseverler vatandaşlara teşekkür ederken, herkesi yarın saat 11.00'daki açılışa davet etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam