Televizyon Reklamındaki İlaç Hastanelik Etti

Trabzon’da bir kişi televizyon reklamlarından temin ettiği cinsel güç artırıcı ilaçlar nedeniyle zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
Televizyon Reklamındaki İlaç Hastanelik Etti

Trabzon’da televizyon reklamlarından görerek satın aldığı cinsel artırıcı ilaçları kullanan bir kişi, yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, Yenimahalle’de yaşayan C.G. (34), televizyon reklamlarında tanıtılan cinsel güç artırıcı ilaçlardan bir miktar içtikten sonra rahatsızlandı. Yakınları tarafından sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine C.G. hastaneye kaldırıldı.

Zehirlenme teşhisiyle tedavi altına alınan C.G.’nin, yapılan müdahalenin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Olayla ilgili herhangi bir şikâyetinin olmadığı belirtildi.


Devrilen Kamyondan Düşen Taşlar İki Kişiyi Yaraladı

Spot: Trabzon’un Sanayi Mahallesi’nde devrilen taş yüklü kamyondan savrulan taşlar iki kişinin hafif yaralanmasına yol açtı.

Trabzon’da kontrolden çıkan bir kamyonun devrilmesi sonucu yaşanan kazada iki kişi hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Sanayi Mahallesi’nde K.E. yönetimindeki taş yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazanın ardından kamyon kasasından düşen taşlar çevrede bulunan E.T. ve S.K.’ya çarptı.

Yaralanan E.T. (33) ve S.K.’nın (55) sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldığı kaydedildi.


Trabzon’da Bir Günde 9 Trafik Kazası: 1 Ölü, 6 Yaralı

Spot: Trabzon genelinde bir gün içinde meydana gelen 9 ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Trabzon’da polis sorumluluk bölgesinde bir gün içerisinde meydana gelen trafik kazaları can ve mal kaybına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, kent genelinde 1 gün içinde 1 ölümlü, 5 yaralamalı ve 3 maddi hasarlı olmak üzere toplam 9 trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazalar sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralanarak hastanelere kaldırıldı.

Yetkililer, kazalarla ilgili gerekli incelemelerin yapıldığını ve trafik güvenliğine yönelik denetimlerin sürdüğünü belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.