Trabzon'da minik ellerin renkli dünyası

Trabzon Valiliği Tevfik Serdar Kültür Merkezi’nde resim eğitimi alan öğrenciler yaratıcılıkları ile göz doldurdular.  Kanuni Türk Telekom Müdürlüğü Kurumsal Müşteri Temsilcisi Aysun Özer eğitmenliğinde 8 ay gibi bir sürede sadece hafta sonları çalışma imk

Trabzon'da minik ellerin renkli dünyası

Trabzon Valiliği Tevfik Serdar Kültür Merkezi’nde resim eğitimi alan öğrenciler yaratıcılıkları ile göz doldurdular. 

Kanuni Türk Telekom Müdürlüğü Kurumsal Müşteri Temsilcisi Aysun Özer eğitmenliğinde 8 ay gibi bir sürede sadece hafta sonları çalışma imkanı bulan 5 ila 11 yaş grubu öğrencilerin yapmış oldukları eserler görenleri hayrete düşürdü. 
 
Uzun Sokak’taki Tevfik Serdar Kültür Merkezi’nde Trabzon Türk Telekom Bölge Müdür Yardımcısı  Necmi Mazlum, Tevfik Serdar Kültür Merkezi Müdürü Hasan Tahsin Öğretmen, resim öğretmeni Aysun Özer, öğrenciler ve ailelerin katıldığı serginin açılışında konuşan Mazlum, “Çocukların ekran karşısından alınıp, elektronik cihazlardan uzaklaştırıp böylesine güzel tabloları konuşturmaları alkışlanacak bir harekettir ve bunu alkışlatmak istiyorum. Hocamız o kadar yoğun işinin arasında birde böyle güzel işlere imza atıyor. Biz bundan sonra kendisine daha çok destek vereceğiz.” diye konuştu. 
 
1-(1)-025.jpg
 
Resim öğretmeni olmasına rağmen atanamayan Türk Telekom Müdürlüğü’nde görev yapan Aysun Özer de “ Haftada bir kez olmakla birlikte öğrencilerimle inanılmaz bir uyum içinde çalıştık. Onlar resim yaparken çok mutlu oluyorlar. Hayallerindeki resimleri çiziyorlar. Gerçekten de çok başarılılar. Onlarla birlikte olduğum için bende mutluluk duyuyorum” dedi. 
 
30’a yakın birbirinden güzel eserin bulunduğu sergi bir hafta açık kalacak.
 
2-413.jpg
 
3-203.jpg
 
6-031.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam