Trabzon'da kurslar okul gibi

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin meslek edindirme kurslarının yoğun ilgi gördüğü bildirildi.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, belediyenin düzenlediği meslek edindirme kurslarının okul gibi hizmet verd

Trabzon'da kurslar okul gibi

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin meslek edindirme kurslarının yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, belediyenin düzenlediği meslek edindirme kurslarının okul gibi hizmet verdiğini belirtti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkeziyle 22 farklı alanda kurs açtığını vurgulayan Gümrükçüoğlu, "Kurslara 736 kişi katıldı. Kurslardan 12'si sona ererken 415 kursiyere sertifika verildi. Sona eren kurslar için 2. dönem kayıtları başlarken, devam eden 11 kursta 321 vatandaş eğitim almayı sürdürüyor" ifadelerini kullandı.

Gümrükçüoğlu, meslek edindirme kurslarına vatandaşın yoğun ilgi gösterdiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Trabzon'un tüm ilçelerinde de kurs açabilecek durumdayız. Yeter ki en az 15 vatandaşımız herhangi bir kursun ilçelerinde açılması için bizden talepte bulunsun. Paydaşlarımızla ortaklaşa düzenlediğimiz kurslarla vatandaşlarımızın meslek öğrenmelerine katkıda bulunuyoruz. Hemşehrilerimizin kurslara yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu ediyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam