Trabzon'da karşıdan karşıya geçerken!

Trabzon'da otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre Beşirli Mahallesi devlet karayolunda yaya geçinde yeşil ışığın yanmasının ardından Meryem Değirmenci (29) ve yanında bulunan küçük çocuğu karşıya geçmek için hareket etti. Bu sıra

Trabzon'da karşıdan karşıya geçerken!

Trabzon'da otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Beşirli Mahallesi devlet karayolunda yaya geçinde yeşil ışığın yanmasının ardından Meryem Değirmenci (29) ve yanında bulunan küçük çocuğu karşıya geçmek için hareket etti. Bu sırada hızla gelen Ö.D.'nin kullandığı 61 NC 110 plakalı bir araç, aracı farkederek bir adım geri atan küçük çocuğu kıl payı geçerek Meryem Değirmenci'ye çarptı.  

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

KAZA ANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Çarpmanın etkisiyle metrelerce ileriye fırlayan Meryem Değirmenci ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından olay yerine çağırılan 112 aci sağlık ekipleri tarafından Numune Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan M.D. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sürücü Ö.D'nin gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan hastaneye gelen Demirci'nin bazı yakınları sinir krizi geçirdi, şoför zannettikleri iki kişiyi darp etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler