Trabzon'da karla mücadele çalışmaları!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi yoğun kar yağışı ile birlikte kapanan yolları açmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.    Trabzon’un yüksek ilçelerinden Maçka, Tonya, Düzköy, Çaykara, Şalpazarı, Hayrat, Köprübaşı ve Dernekpazarı’nda etkili ola

Trabzon'da karla mücadele çalışmaları!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi yoğun kar yağışı ile birlikte kapanan yolları açmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 
 
Trabzon’un yüksek ilçelerinden Maçka, Tonya, Düzköy, Çaykara, Şalpazarı, Hayrat, Köprübaşı ve Dernekpazarı’nda etkili olan yoğun kar yağışı ile birlikte temizleme çalışmaları hızma devam ediyor. Kar temizleme çalışmalarında öncelikli olarak bulvarlar, ana arterler, sağlık tesisleri, hastane yolları, güvenlikle ilgili kurumların yolları, insanların toplu olarak yaşamını sürdürdüğü öğrenci yurdu, huzurevi gibi alanların yolları, acil hasta ve cenaze bulunan mahalle yollarının açık kalmasının sağlanması amaçlanıyor.
 
Yoğun kar yağışının Trabzon’da da etkisini gösterdiğini kaydeden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, özelikle Trabzon’un yüksek kesimlerinde yağan kar yağmuru ile birlikte kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüldüğünü söyledi.
 
Karla mücadele çalışmalarının ’Kar Eylem Planı’ çerçevesinde ilçe belediyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde sürdürüldüğünü belirten Başkan Gümrükçüoğlu, “Bu kapsamda her ilçe belediyesi kendi sınırları içinde koordinasyon merkezi planına göre çalışmalarını sürdürüyor. İlçe belediyelerine karla mücadelede kullanmak amacıyla araç tahsis ediyoruz. Bunun yanında ilçe belediyelerinin karla mücadelede kullanacakları araçların yakıtlarını, bakım ve onarım masraflarını, zincir, tuz ve diğer masraflarını karşılıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
20151204aw595820_01.jpg,
 
20151204aw595820_02.jpg
 
20151204aw595820_03.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam