Trabzon'da Kaledibi'nde 23 nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta kutlanırken Trabzon’da dün akşam saatlerinde fener alayı ve kutlama etkinliği yapıldı

Trabzon'da Kaledibi'nde 23 nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta kutlanırken Trabzon’da dün akşam saatlerinde fener alayı ve kutlama etkinliği yapıldı.

Kaledibi İlk Öğretim Okulu’nun organize ettiği etkinlikte öğrenciler ve velilerin yanısıra çok sayıda vatandaş kutlamalara katıldı. Uzunsokak’tan Kaledibi okuluna kadar bayraklarla yapılan yürüyüşün ardından okulun bahçesinde Kolbastı ve Horon oynandı. Havai fişek gösterisi ile devam eden etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendi. Faroz Mahallesi sakinleride kostümleri ve oyunları ile geceye renk kattı.

Okul Müdürü Hayati Şahin Haber61.net’e açıklamalarda bulundu.

Şahin yaptığı açıklamada “Asıl amacımız bayramın coşkusunu çocuklarımızla birlikte yaşamak ve yaşatmak. Ailelerle ve mahallelerle birlikte yaşamak. Biz okul olarak etkin bir okul olmak istiyoruz. Aslında okulun amacı da çocuklarla birlikte velileri de eğitmektir. Biz bayram coşkusunu velilerle birlikte 3 yıldır yapıyoruz. 7’den 70’e insanların hepsi burada. Tabi bu valimizin onayı belediyemizin katkıları, Milli Eğitim Müdürümüzün bize verdiği destekle beraber gelişiyor. İnşallah bu daha ileride daha büyük bir alan yayılacaktır diye düşünüyorum. Bu kalabalık bunu gösteriyor. Başladığımızda iki tane Sivil Toplum Örgütü vardı. Şimdi 7-8 tane var. Benim için en büyük bayram coşkusu anaokulu öğrencim şehir içinde şu trafikte bayraklarla beraber sokakta yürüdü.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam