Trabzon'da işletmelerde kalite yönetimi anlatıldı

Trabzon'da yapılan bilgilendirme toplantısı ile işletmelere 'kalite yönetimi sistemi'anlatıldı.

Trabzon'da işletmelerde kalite yönetimi anlatıldı

Trabzon'da yapılan bilgilendirme toplantısı ile işletmelere 'kalite yönetimi sistemi'anlatıldı.

Trabzon Ticaret Borsası tarafından ‘Borsa Etkinlikleri’ kapsamında düzenlenen “İşletmelerde Kalite Yönetimi Sistemi” konulu bilgilendirme toplantısı TTB Çok Amaçlı Salon’da yapıldı. 

TSE Uzmanı ve Kalite Yönetim Sistemi Eğitmeni-Baştetkikçi Kadir Yaşar Efendioğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, TS EN ISO 9001’in işletmelerde uygulanması, 2015 standardının getirdiği risk ve fırsatlar kavramı, işletmelerdeki hedefler, fırsatlar, müşteri memnuniyetinin işletmelere sağlayacağı katma değer ve kalite yönetim sistemi standardı konuları üzerinde duruldu. 

TSE Uzmanı Efendioğlu TS EN ISO 9001 standardının dünya standardı olduğunu belirterek “Eğer bir kuruluş, kurum ya da işletmede müşteri memnuniyeti bilinmiyorsa orada ne iş yapıldığı da bilinmiyordur. Bu sistemin en büyük odağı müşteri memnuniyetidir. İnsan kendini seviyorsa yaptığı işi de sevmelidir” diye konuştu.

Katılımcılarla yapılan kendi işletmeleri ve Kalite yönetim sistemi ile ilgili soru cevap kısmının ardından TTB Genel Sekreteri Şükrü Erüz tarafından, günün anısına Kadir Yaşar Efendioğlu’na plaket takdim edildi. 


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam