Trabzon'da hava güneşli geçecek

Meteorolojiden alınan son bilgilere göre yurt genelinde havanın güneşli geçeceği bildirilirken Trabzon genelinde ise az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu ve sıcaklığın 21 derece dolaylarında olacağı tahmine diliyor.  Yapılan son değerlendirmelere gö

Trabzon'da hava güneşli geçecek

Meteorolojiden alınan son bilgilere göre yurt genelinde havanın güneşli geçeceği bildirilirken Trabzon genelinde ise az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu ve sıcaklığın 21 derece dolaylarında olacağı tahmine diliyor. 

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun genelinde yağış beklenmiyor, az bulutlu ve açık, batı bölgeler ile zamanla ülkemiz genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artarak ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor.
 
Rüzgarın ise genellikle güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Ege ve Batı Akdeniz’de kuvvetli olarak (30-60 km/sa) esmesi bekleniyor.
 
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
 
Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 26
 
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 24
 
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 28
 
Adana: Az bulutlu ve açık 29
 
Antalya: Az bulutlu ve açık 23
 
Samsun: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 16
 
Trabzon: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 21
 
Erzurum: Az bulutlu ve açık 17
 
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 25

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler