Trabzon'da evlilik programları için imza kampanyası

Trabzon'da televizyonlardaki müstehcen prohramlara sınırlama getirilmesi konusunda imza kampanyası başlatıldı. Trabzonun en köklü vakıflarından Araştırma ve Kültür Vakfı televizyon kanallarındaki Toplum ahlakını bozan programların durdurulması için imza k

Trabzon'da evlilik programları için imza kampanyası

Trabzon'da televizyonlardaki müstehcen prohramlara sınırlama getirilmesi konusunda imza kampanyası başlatıldı.

Trabzonun en köklü vakıflarından Araştırma ve Kültür Vakfı televizyon kanallarındaki Toplum ahlakını bozan programların durdurulması için imza kampanyası başlattı. 
 
Vakfin gönüllülerinden Bünyamin Kaya “biz Araştırma ve Kültür vakfı olarak televizyonlardaki evlilik programları, yasaklı ilişkiler bulunduran diziler, müstehcen görüntülerin yer aldığı reklamlar, yarışmalar gibi yayınlar hakkında bir düzenleme, sınırlama getirilmesini istiyoruz. Bu yayınları milletimizin dini ve milli değerlerine karşı bir savaş olarak görüyor ve değerlerimizin artık daha fazla tahrip edilmesini istemiyoruz. Bu amaçla böyle bir kampanya gerçekleştirmek istedik. Kampanyamıza başladığımız 3 günlük süre içerisinde ki izlenimimiz de gördük ki toplumumuzun her düşünce kesiminden insanlarımız bu tür yayınlardan rahatsızlık duyuyor. Bu bağlamda Trabzondaki siyasi partiler, dernek ve vakıf gibi sivil toplum teşkilatlarından kampanyamıza destek olmalarını bekliyoruz. Umarım ülkemiz genelinde de çeşitli STK’lar bu tür eylemler düzenleyerek bu duruma tepki gösterirler. Kampanyamız aynı zamanda internet üzerinden e-imza olarakta gerçekleştirilmektedir. Bize destek olmak isteyen vatandaşlarımız https://www.facebook.com/trabzonakv/ adresinden katılım yapabilirler, imza kampanyamız cuma günü akşamına kadar sürecektir” dedi.
 
trabzonda-evlilik-programlari-icin-imza-kampanyasi.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler