Trabzon'da eroin yakalandı!

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar ilçesi İskenderpaşa Mahallesi Taşbaşı mevkiinde eroin ele geçirildi. Trabzon Emniyet’i Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin başarılı çalışmaları neticesinde T.B ve K.Ü’nün üzerinden 2 kil

Trabzon'da eroin yakalandı!

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar ilçesi İskenderpaşa Mahallesi Taşbaşı mevkiinde eroin ele geçirildi. Trabzon Emniyet’i Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin başarılı çalışmaları neticesinde T.B ve K.Ü’nün üzerinden 2 kilo 76 gram EROİN yakalandı.

Trabzon KOM ekipleri; T.B ve K.Ü’den şüphelendikten sonra harekete geçtikleri öğrenildi. Şahıslar otele girerken polis ekipleri düğmeye basarak operasyon düzenledi. Vanlı oldukları tespit edilen şahısların bu ilden aldıkları EROİN’i Trabzon piyasasını sürmek üzere iken yakayı ele verdikleri öğrenildi.

KOM ekipleri tarafından savcılığa sevk edilen T.B ve K.Ü, Uyuşturucu madde ticareti yapmaktan tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderildi. Öte yandan Trabzon KOM şube son dönemlerde Doğu illerinden Trabzon’a sevk edilen uyuşturucu maddelere geçit vermediği dikkatlerden kaçmazken tacirlerin hedefinde bölge illeri olduğu tespit edildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler