Trabzon'da duygu dolu ödül töreni!

Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından, Trabzon eski Valisi merhum Dr. Recep Kızılcık’ın anısına Basın Onur Ödülü töreni düzenlendi. Panagia Otel’de düzenlenen ödül törenine Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Eşi, eski Spor Bakanı Faruk Özak, Uluslara

Trabzon'da duygu dolu ödül töreni!

Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından, Trabzon eski Valisi merhum Dr. Recep Kızılcık’ın anısına Basın Onur Ödülü töreni düzenlendi.

Panagia Otel’de düzenlenen ödül törenine Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Eşi, eski Spor Bakanı Faruk Özak, Uluslararası Okulsporları Federasyonu (ISF) genel Sekreteri Genel Sekreteri Jan Coolen, Merhum Vali Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Saygı duruşu ile başlayan törenin başında Vali Recep Kızılcık’ın görev yaptığı dönemde imza attığı hizmetleri anlatan bir video yayınlandı.

Daha söz alan Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala yaptığı konuşmada “Bugünde gaziler günü o vesile tüm gazilerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün bizi bir araya getiren ülkemize ve ilimizi hizmetleri unutulmayan büyük devlet adamı, sevgi dolu, ISF Dünya şampiyonu bayrağını ilimize getiren merhum valimiz Dr. Recep Kızılcık’ı unutmadığımızı unutmayacağımızı ifade etmek içindir. Geçen yıl Hentbol Dünya Şampiyonasını gerçekleştirdik. Dünya Gençleri ISF Hatıra Ormanına kendi ülkelerinden getirdikleri fidanları diktiler. Bu yıl da Gymnasiade ile dünyanın en büyük 3. organizasyonunu gerçekleştireceğiz. Bu sebeple ISF Genel Sekreteri Başkanlığında yapılacak on yarışma, branş, teknik komite başkanlarını ağırlamaktayız. Trabzon’un ISF tarihinde önemli bir yeri vardır. Futbolda Trabzon Lisesi 1977,2005 yılında dünya ikincisi, 2003 yılında Dünya Şampiyonu olmuştur. Bu yıl da Erdoğdu Anadolu Lisemiz Guatelemada Dünya Şampiyonu olarak ülkemize büyük mutluluk yaşatmıştır. Federasyonumuz ISF içerisinde önemli bir gücü sahiptir. Biri yönetim kurulu olmak üzere 10 Teknik Komite Üyesi olan on bir kişiyle temsil edilmektedir. Diğer ülke federasyonları içinde bir rekordur. Sportif Başarı yönünden 2010-2015 yılları arasında 22 Dünya Şampiyonluğu, 20 Dünya İkinciliği, 25 dünya üçüncülüyle elde edilmesi zor bir rekora imza atmıştır” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Vali Recep Kızılcık ile olan birkaç anısını anlatan Başkan Ayhan Pala başta Sema Kızılcık olmak üzere herkese duygu dolu anlar yaşattı.

Ayhan Pala’nın ardından konuşma yapan Vali Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık,  konuşma yaptığı sırada duygulanarak konuşmasına devam edemedi.

HABER61.NET’E 3 ÖDÜL BİRDEN

Konuşmaların ardından yapılan ödül töreninde Trabzon basınından bir çok gazeteci ödüle layık görülürken Haber61.net adına Genel Koordinatör Orhan Çavuşoğlu, Spor Müdürü Tuncay Lakot ve Haber Müdürü Emrah Paça ödüle layık görüldü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam