Trabzon'da DTM için ihale süreci başladı

Trabzon'da kongre, fuar ve otel ihale başvurularının başladığı bildirildi.Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasından (TTSO) yapılan yazılı açıklamada, Trabzon Dünya Ticaret Merkezi kongre, fuar ve otel kompleksi yapım ihalesinin tekrar ilana çıkarıldığı belirtil

Trabzon'da DTM için ihale süreci başladı

Trabzon'da kongre, fuar ve otel ihale başvurularının başladığı bildirildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasından (TTSO) yapılan yazılı açıklamada, Trabzon Dünya Ticaret Merkezi kongre, fuar ve otel kompleksi yapım ihalesinin tekrar ilana çıkarıldığı belirtildi.

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi kapsamında bulunan ve yap-işlet devret modeliyle kongre, fuar ve otel ihalesinin ilana çıktığı vurgulanan açıklamada, "Trabzon'da kongre, fuar ve otel ihale başvuruları başladı. Trabzon Dünya Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu geçen hafta Trabzon Valisi Abdil Celil Öz başkanlığında toplanarak ihale kararı aldı. Kongre, fuar ve otel yapım ihalesinin tekrar ilana çıktı ve başvurular 15 Mayıs'a kadar sürecek" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam