Trabzon'da bu afişi gören bir daha bakıyor

Trabzon’da ev aletleri satan bir mağazanın vitrin camında yer alan afiş vatandaşların şaşkın bakışlarına hedef oluyor.“Numara yapmıyoruz, kapatıyoruz. Köye çıkmıyoruz işimizi değiştiriyoruz. Her şey maliyetine” yazılı afişi görenler bir kez daha bakıp ola

Trabzon'da bu afişi gören bir daha bakıyor

Trabzon’da ev aletleri satan bir mağazanın vitrin camında yer alan afiş vatandaşların şaşkın bakışlarına hedef oluyor.

“Numara yapmıyoruz, kapatıyoruz. Köye çıkmıyoruz işimizi değiştiriyoruz. Her şey maliyetine” yazılı afişi görenler bir kez daha bakıp olan biteni anlamaya çalışıyor. İş yeri sahibi "Kapatıyoruz" diyerek satış yapan mağazalara tepki için bu afişi astığını gerçekten iş değişikliği nedeniyle maliyetine satış yaptığını belirtirken, "Türkiye'de kapatacağını belirterek yıllardır faaliyette olan bir çok iş yeri var. Biz bunlardan değiliz. Uyanık işletmeler, bir kampanya yaparak ismini ‘kapatıyoruz’ koyuyor. Halkımızı kandırıyor. Biz iş değişikliği nedeniyle bu afişi astık" dedi.

 

20150411aw380891_02.jpg

20150411aw380891_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam