Trabzon'da bilim merkezi kurulacak1

Trabzon’da bilim merkezi kurulması için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve yetkilile

Trabzon'da bilim merkezi kurulacak1

Trabzon’da bilim merkezi kurulması için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve yetkililerin katılımıyla, bilim merkezi kurulması destek programı toplantısı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi’nde icra edilen toplantıda bilim merkezlerinin amaç ve faydaları üzerinde durulurken, TÜBİTAK’ın söz konusu merkezlerin kurulmasına sağladığı destekler masaya yatırıldı. Şehirlerde bilim merkezi kurulması için TÜBİTAK tarafından istenilen şartların görüşüldüğü toplantıda, deniz şehri olan Trabzon’da deniz temalı bilim merkezi kurulması için çalışmaların hızlandırılması kararlaştırıldı.

dsc_6836.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam