Trabzon'da Atatürk Alanında kitap okudular

Trabzon'da, 51. Kütüphane Haftası kapsamında kitap okuma etkinliği düzenlendi.Atatürk Alanında gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız, her yaş grubundaki kişilerin kütüphan

Trabzon'da Atatürk Alanında kitap okudular

Trabzon'da, 51. Kütüphane Haftası kapsamında kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Atatürk Alanında gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız, her yaş grubundaki kişilerin kütüphanelerden yararlanabileceğini söyledi.

Açık ve kapalı alanlarda kitap okuma alışkanlığının, toplumun aydınlanmasına önemli katkısı olacağını belirten Kansız, "Kötü alışkanlıklara karşı mücadelede okumak ve kitap en büyük silahtır. İlimiz genelindeki kütüphaneler son derece modern bir şekilde dizayn edildi. Kitap anlamında oldukça geniş kaynaklara sahibiz" dedi.

Kansız, okuma alışkanlığının aileden başladığını da dile getirerek, "Her eve bir kitap girmesini isteriz ama mutlaka bir gazete girmesi de okuma alışkanlığı açısından önemli bir adım olacaktır" ifadesini kullandı.

Etkinliğe kurum müdürlerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi destek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler