Trabzon'da anne ve kızı sobadan zehirlendi

Trabzon'da anne ile kızı kaldıkları evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiler.Edinilen bilgiye göre, bir GSM firmasının Trabzon'daki çağrı merkezinde çalışan Özlem Aydın (24) bugün işe gitmeyince iş yerinden arkadaşları kendisine telefonla

Trabzon'da anne ve kızı sobadan zehirlendi

Trabzon'da anne ile kızı kaldıkları evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiler.

Edinilen bilgiye göre, bir GSM firmasının Trabzon'daki çağrı merkezinde çalışan Özlem Aydın (24) bugün işe gitmeyince iş yerinden arkadaşları kendisine telefonla ulaşmaya çalıştı. Ancak bunda başarılı olamayan iş yeri çalışanları, Giresun'da çalışan baba Şeref Aydın'a ulaştı. Aydın, yakınlarına haber vererek Toklu mahallesi Ateşböceği sokaktaki evlerine gitmelerini söylerken, eve giden yakınları evden ses gelmemesi üzerine kapıyı kırarak içeri girdi.

Anne Ayten Aydın (49) ile kızı Özlem Aydın'ın yerde baygın şekilde yattığı gören yakınları ambulans çağırırken, sobadan sızan gazdan zehirlendikleri belirlenen anne ile kızı ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan anne ile kızı, durumlarının ağır olması üzerine Erzurum'daki Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ndeki Basınçlı Oksijen Servisi'ne sevk edildi.

Ambulans helikopterle gönderilmek istenen anne ile kızı, hava muhalefeti nedeniyle helikopter yolculuğunun riskli olması nedeniyle karayolu ile ambulansla Erzurum'a gönderildiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam