Trabzon'da AFAD'a araç takviyesi!

Trabzon İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü arama ve kurtarma hizmetleri, müdahale kapasitesini artırmak amacıyla araç parkına yeni bir araç daha dahil edildi.    AFAD Başkanlığınca tahsis edilen araç, 6 personel ve 5 ton taşıma kapasiteli, 160 beygir, 6 sili

Trabzon'da AFAD'a araç takviyesi!
Trabzon İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü arama ve kurtarma hizmetleri, müdahale kapasitesini artırmak amacıyla araç parkına yeni bir araç daha dahil edildi. 
 
AFAD Başkanlığınca tahsis edilen araç, 6 personel ve 5 ton taşıma kapasiteli, 160 beygir, 6 silindir motor hacmine sahip ve 4x4 özellikte olup bölgenin coğrafi yapısına uygun tasarlandı.
 
Araç tam donanımlı olup üstünde arama ve kurtarmaya yönelik bir çok teknolojik ekipman bulunurken kumandalı ve kameralı aydınlatma sistemi ile 3600 alan taraması yapabiliyor.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan AFAD İl Müdürü Ömer Kıratlı, aracın önemli bir ihtiyacı karşıladığını belirterek "Bizler bu tür teknolojik araç ve ekipmanları İlimiz hizmetlerine sunarken afet ve acil durum olmasa da kullanmak zorunda kalmasak anlayışındayız ancak arama ve kurtarma hizmetlerinde hız, beceri, kapasite ve ekipman son derece önemlidir. AFAD Başkanlığımızca tahsis edilen bu aracın İlimize hayırlı olmasını temenni ederim" diye konuştu.
 
20151023aw558023_01.jpg
 
20151023aw558023_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam