Trabzon'da 4 güne dikkat

Trabzon ve bölge illerine Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda şiddetli yağmusların aralıklarla 4 gün boyunca süreceği bildirildi.  Doğu Karadeniz'de 4 gün etkili olacak sağanak ve gök gürültülü yağış beklendiği bildirildi.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Trabzon'da 4 güne dikkat

Trabzon ve bölge illerine Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda şiddetli yağmusların aralıklarla 4 gün boyunca süreceği bildirildi. 

Doğu Karadeniz'de 4 gün etkili olacak sağanak ve gök gürültülü yağış beklendiği bildirildi.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Doğu Karadeniz'de Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt'ta bugün başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların 4 gün boyunca aralıklarla etkili olacağı tahmin ediliyor. 
 
Metrekareye yüz kilogram ve üzerinde yağış düşmesi beklendiğinden, vatandaşlardan meydana gelebilecek heyelan, ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımdaki aksamalara karşı tedbirli ve dikkatli olmaları istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam