Trabzon'da 4 genç A takımda

Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta'nın Fenerbahçe maçı sonrasında radikal kararlar alınacağını söylemesi ve karşılaşmanın ardından gelen 6 oyuncunun kadro dışı kararı sonrasında geç oyuncular A takıma alındı.   Yaşanacak olan değişim sürecinin ilk ayağı

Trabzon'da 4 genç A takımda
Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta'nın Fenerbahçe maçı sonrasında radikal kararlar alınacağını söylemesi ve karşılaşmanın ardından gelen 6 oyuncunun kadro dışı kararı sonrasında geç oyuncular A takıma alındı.
 
Yaşanacak olan değişim sürecinin ilk ayağı olarak Erkan Zengin'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesi ve Trabzon'dan ayrılması sonrasında Altyapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu'nun raporu ile profesyonel olup forma şansı bulan altyapı futbolcuları Abdülkadir Ömür, Melih Kabasakal, Savaş Çakır ve Semih Karadeniz A takıma alındı.
 
Bu futbolcular fotoğrafları ile birlikte resmi internet sitesinde A takım kadrosuna eklendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam