Trabzon’da 362 işçinin mutlu sonu

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi Hasan Basri Hatipoğlu Trabzon’da 362 işçinin yaşadığı soruna çözüm getirenlere teşekkür etti.“Kapanan Trabzon İl Özel İdaresi'nden Büyükşehir ve Ortahisar Belediyelerine gönderilen 362 işçinin akıbetinin mutlu sonla” neticele

Trabzon’da 362 işçinin mutlu sonu

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi Hasan Basri Hatipoğlu Trabzon’da 362 işçinin yaşadığı soruna çözüm getirenlere teşekkür etti.

“Kapanan Trabzon İl Özel İdaresi'nden Büyükşehir ve Ortahisar Belediyelerine gönderilen 362 işçinin akıbetinin mutlu sonla” neticelendiğini belirten Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi Hasan Basri Hatipoğlu bürokratlara,siyasetçilere, belediye başkanlarına ve basına teşekkür ederek emeği geçenleri unutmayacağız dedi.Hatipoğlu açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI GENÇ’E TEŞEKKÜR

“İşçiler önce torbaya konuldu, sonra da kurumlara dağıtıldı. Torbaya konulan 362 işçiden 231’i Karayolları Bölge Müdürlüğüne, 41’i Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne verilirken diğer işçiler de istedikleri kurumlara gönderildi. Devlet Personel Başkanlığına verilen dilekçeler hemşerimiz sayesinde yürürlüğe girdi.

İşçilerin mağdur olmaması için Ankara'da Personel Daire Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile görüşen Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'in çabası sonuç verdi. Uzun süre yaşanan belirsizlikten sonra yeniden işlerine kavuşan işçileri, önce gündemden düşürmeyen, yazmaktan yorulmayan Trabzon’daki basın mensuplarına, Türk-iş Genel Başkanımız Ergün Atalay’aTürk-iş Genel Mali Sekreteri ve Yol-iş Sendikası Genel Başkanımız  Ramazan Ağar’a Koordinasyon toplantısında bizlere bilgi veren ve teklif eden, Trabzon Valimiz  Sayın Abdil Celil Öz’e Trabzonlu siyasilerimiz, Eski Bakanımız AK Parti Milletvekilimiz  Faruk Nafiz Özak, Eski Bakanımız AK Parti Milletvekilimiz Erdoğan Bayraktar, AK Parti Milletvekilimiz  Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti Milletvekilimiz Safiye Seymen ve Trabzon vekillerimizin tekliflerini kırmadan kabul eden Ankara'da Devlet Personel Daire Başkanı hemşerimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Karayolları Genel Müdürü hemşerimiz Mehmet Cahit Turan’a teşekkürü borç biliyoruz.

Urfa Karayollarına 120 işçi alınırken, Trabzon Karayollarının coğrafi  çalışma koşulları ve kar mücadelesi göz önüne alınarak 231 işçinin alınması Karadeniz Bölgesi Artvin, Rize, Bayburt, Gümüşhane, Giresun, Trabzon illerini onurlandırmıştır, emeği geçenler unutulmayacaktır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam