Trabzon’a kar uyarısı

Meteoroloji’den yapılan açıklamada Perşembe günü Doğu Karadeniz’in kıyı kesimlerinde yağmur Cuma günü iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı görüleceği açıklandı.    Trabzon, Giresun, Rize ve Artvin’de metrekareye 21 ila 50 kilogram yağış düşe

Trabzon’a kar uyarısı
Meteoroloji’den yapılan açıklamada Perşembe günü Doğu Karadeniz’in kıyı kesimlerinde yağmur Cuma günü iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı görüleceği açıklandı. 
 
Trabzon, Giresun, Rize ve Artvin’de metrekareye 21 ila 50 kilogram yağış düşeceği tahmin edildiği bildirildi.
 
Meteoroloji’den yapılan açıklamada 22 Nisan Cuma gecesi ve Cumartesi sabahı yağışların karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklendiği ve aynı gün yurdu terk edeceği tahmin edildiği, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarını 10 ila 15 derece düşeceği, hafta sonunda tekrar yükseleceği, rüzgarın yer yer fırtınaya dönüşebileceği, kuvvetli yağışların ve rüzgarın ani sel, taşkın, su baskını, heyelan, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmelerine karşı uyarı yapıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler