Trabzon'a gelen minibüs didik didik arandı!

Erzurum'da 'bomba' ihbarı yapıldığı için kent merkezinde yakın takip altına alınan beyaz renkli minibüs durdurularak arandı. Kent çıkışında durdurulan ve etrafı çok sayıda polis tarafından sarılan minibüsten sadece oyuncak oto çıktı.    'Bomba' ihbarı yap

Trabzon'a gelen minibüs didik didik arandı!
Erzurum'da 'bomba' ihbarı yapıldığı için kent merkezinde yakın takip altına alınan beyaz renkli minibüs durdurularak arandı. Kent çıkışında durdurulan ve etrafı çok sayıda polis tarafından sarılan minibüsten sadece oyuncak oto çıktı. 
 
'Bomba' ihbarı yapılan Erzurum plakalı minibüs, Emniyet Müdürlüğü haber merkezinin uyarısı üzerine sivil polis ekipleri tarafından kent merkezinde takibe alındı. Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi, minibüse kent merkezi çıkışı ya da uygun bir yerde operasyon yapılmasını istedi.
 
Yaklaşık 1 saat minibüsü takip eden polisler uygun anı bekledi. Araçta bomba olabileceği olasılığını göz önüne alan polisler hassas davrandı. Minibüsün Sanayi semtinden çevre yoluna çıkması üzerine telsizle "Operasyon yapın" talimatı verildi. Etrafı çok sayıda resmi ve sivil polis tarafından sarılarak durdurulan minibüsün sürücüsü, büyük şaşkınlık yaşadı. Ne olduğunu anlayamayan sürücü, minibüste oyuncak bulunduğunu ve Trabzon'a götüreceğini bildirdi.
 
Minibüsü didik didik arayan polis araçta oyuncaktan başka bir şey bulamadı. Polisin yardımı ile oyuncakları tekrar minibüse yükleyen ve ismini açıklamak istemeyen sürücü, operasyonun tamamlanmasından sonra yoluna devam etti.
 
-polisin-bomba-var-diye-durdugu-minibusten-oyuncaklar-cikti_2614_dhaphoto1.jpg
 
-polisin-bomba-var-diye-durdugu-minibusten-oyuncaklar-cikti_2614_dhaphoto2.jpg
 
-polisin-bomba-var-diye-durdugu-minibusten-oyuncaklar-cikti_2614_dhaphoto5.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam