Trabzon'a denizi kirletenlere af yok!

Sahil Güvenlik Trabzon Grup Komutanlığı ekipleri sorumluluk alanı içerisinde bulunan Hopa’dan Ordu Gülyalı ilçesi arasında bu yılın 7 aylık döneminde denizi kirleten 17 gemiye toplam 17 bin TL idari para cezası kesti. Edinilen bilgiye göre, Sahil Güvenlik

Trabzon'a denizi kirletenlere af yok!

Sahil Güvenlik Trabzon Grup Komutanlığı ekipleri sorumluluk alanı içerisinde bulunan Hopa’dan Ordu Gülyalı ilçesi arasında bu yılın 7 aylık döneminde denizi kirleten 17 gemiye toplam 17 bin TL idari para cezası kesti.

Edinilen bilgiye göre, Sahil Güvenlik Trabzon Grup Komutanlığı ekipleri, denizi kirletenlerin yanı sıra bu yılın 7 aylık döneminde yaptıkları çalışma sonucunda Gürcistan’ın Abhazya bölgesinden yasa dış getirildiği tespit edilen 60 ton gümrük kaçağı hamsi ile bin 200 litre de kaçak motorine de el koydu. Ekipler, Özel Tüketim Vergisi indirilmiş yakıtı usulsüz olarak yurt içinde ve yurt dışında kullanılan 55 bin litre akaryakıtla 10 gemi hakkında işlem yaparken, yine aynı dönemde yas adışı su ürünleri avcılığı yapan 86 kişiye 150 bin TL para cezası kesti.

Ekipler aynı dönemde çeşitli cins ve ebatlarda 26 adet uzatma ağına ve 3 adet gırgır ağına el koyarken, küçük boyda avlanan bin 200 kilogram istavrite ve yasak sahada avlanan 13 bin kilogram kefal balığına el konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam