Trabzon yol çalışmaları aralıksız sürüyor!

Trabzon il genelindeki yol sorunlarını ortadan kaldırmak için asfaltlama ve betonlama çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, okulların açılmasına sayılı günler kala eğitim kurumlarının sorunlarını ortadan kaldırmaya da de

Trabzon yol çalışmaları aralıksız sürüyor!

Trabzon il genelindeki yol sorunlarını ortadan kaldırmak için asfaltlama ve betonlama çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, okulların açılmasına sayılı günler kala eğitim kurumlarının sorunlarını ortadan kaldırmaya da devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun talimatları doğrultusunda Ortahisar ilçesinde bulunan İsmetpaşa İlkokulu’nun bahçesi Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfaltlanırken Aydınlıkevler Mahallesi’nde bulunan Ahmet Saka İlkokulu’nun yolu da yine Büyükşehir tarafından asfaltlanarak öğrenciler için kullanışlı hale getirildi.

İsmetpaşa İlkokulu Müdürü Vekili Numan Solak, okullarının gerçekleştirilen çalışmalarla eğitime hazır hale geldiğini ifade ederken, “Okulumuzda eğitim-öğretim sezonu başlamadan hazırlıklar yaptık. Büyükşehir Belediyesi de asfaltımızı döküyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Böylece okulumuzun çevresinde bulunan çamurlu ve çukur alanlar ortadan kalkmış oldu. İstediğimiz zaman her türlü hizmeti Büyükşehir Belediyesi’nden alabiliyoruz. Eğitime özel önem veren ve eğitim kurumlarının her zaman hamiliğini üstlenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na, öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

dsc_0686.jpg

dsc_0635.jpg

dsc_0691.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam