Trabzon radara girdi!

Trabzon’da şehir içinde günde ortalama 150-200 kadar araç sürücüsü trafik cezasına maruz kalırken, bunların büyük bir kısmını radar cezası oluşturuyor.Edinilen bilgiye göre, Trabzon'da günde ortalama 60-70 sürücü hız sınırını aşarak radar cezasına maruz k

Trabzon radara girdi!

Trabzon’da şehir içinde günde ortalama 150-200 kadar araç sürücüsü trafik cezasına maruz kalırken, bunların büyük bir kısmını radar cezası oluşturuyor.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon'da günde ortalama 60-70 sürücü hız sınırını aşarak radar cezasına maruz kalırken, bu sürücüleri park yasağı işleyen sürücüler ile kırmızı ışıkta geçen sürücülere kesilen cezalar izliyor. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Trabzon’da şehir içi kazalarda da belirgin bir azalma gözlenirken, 3 günde meydana gelen 4 yaralamalı trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yine 3 günlük sürede 9 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Kazaların genellikle iftara yakın saatlerde meydana gelmesi dikkat çekerken yetkililer bu saatlerde sürücülerin araçlarını biraz daha dikkatli kullanmalarını istedi.

Sürücüler araçlarını genellikle otobüs duraklarına yakın ve ana arterler üzerinde park etmeleri karşısında trafik cezalarına maruz kalırken, iftar saati sonrası Ayasofya-Beşirli Sahili arasında bulunan ceplerin dışındaki ana yol kenarlarına çekmeleri tehlike oluşturuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam