Trabzon plakalı araç heryerde aranıyordu sonunda yakalandı!

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Otosansit civarında 61 AT 317 plakalı Şahin marka otomobiliyle 240 yapan yapan genç polis tarafından hemen durduruldu. 5 ay boyunca polisi peşinden koşturan genç, büyük şaşkınlık yaşadı.   Bursadabugün'ün haberine göre, eh

Trabzon plakalı araç heryerde aranıyordu sonunda yakalandı!
Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Otosansit civarında 61 AT 317 plakalı Şahin marka otomobiliyle 240 yapan yapan genç polis tarafından hemen durduruldu. 5 ay boyunca polisi peşinden koşturan genç, büyük şaşkınlık yaşadı.
 
Bursadabugün'ün haberine göre, ehliyetine el konulan ve aracı bağlanan gencin otomobilinin kaputunu açan polis, araçtaki BMW motorunu görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Bölge esnafı da ilginç özellikleri olan araca yakın ilgi gösterdi. Polis, vatandaşları uzaklaştırmakta güçlük çekti.

haberin videosu için Tıklayınız

 
Sosyal paylaşım sitesinde 50 bin takipçisi bulunduğunu söyleyen Tanju Akdoğan, şunları söyledi: "Şahin marka tutkum olduğu için Şahin bir araç aldım. Aracıma BMW motoru taktırdım. Araç saniyede 240 kilometre kadar çıkabiliyor. Son olarak hız yaparken trafik polisleri beni durdurdu.
 
Aracıma ve ehliyetime el koydular. Bununla birlikte bana ceza yazdılar ama mutluyum, yanlış bir şey yapmadım. İnsanlar beni seviyor. Bazen Şahin marka aracı olan başka arkadaşlarla da toplantılar yapıyoruz. Biz gösteri yapmak için izin istiyoruz ancak izin alamıyoruz.
 
 
Biz de kendimizi Uludağ yolunda gösterebiliyoruz. Benim için Şahin marka araçta gezmek bir tutkudur, hastalıktır. Bir anne bebeğini nasıl seviyorsa biz de arabalarımızı o şekilde seviyoruz. Zaten arandığımı biliyordum. Aranmamın sebebi ise Facebook'a yüklediğimiz videolar.
 
Çünkü bu videolarda araçlarla tehlikeli hareketler yapıyorduk."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler