Trabzon Öğretmen çift dolandırılmaktan kurtarıldı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da telefon dolandırıcılarının ağına düşen öğretmen çift son anda dolandırıcılardan kurtulsa da paralarının bir kısmını kaptırmaktan kurtulamadı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şu

Trabzon Öğretmen çift dolandırılmaktan kurtarıldı


Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da telefon dolandırıcılarının ağına düşen öğretmen çift son anda dolandırıcılardan kurtulsa da paralarının bir kısmını kaptırmaktan kurtulamadı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro dedektiflerine N.S, isimli erkek şahıstan bir ihbar geldi. İhbarda N.S, “ Sabah beni arayan kişiler benden bir miktar para dolandırdı galiba şuanda eşimi de aynı yöntem ile dolandırıyorlar yardım edin.”            dedi. Bu ihbar üzerine N.S’nin eşi A.S’nin de Ortahisar’da olduğu bilgisini alan Hırsızlık bürosu ekipleri Kahramanmaraş caddesinde bulunan tüm bankalara polis gönderdi.

N.S, Eşinin polis ekiplerine göndermiş olduğu fotoğrafı  Hırsızlık Büro, bu fotoğrafı tüm polislere  mesaj olarak attı ve  bankalarda A.S’nin aranması başladı. Bir süre sonra Moloz Mevkiinde bir bankada dolandırıldığından habersiz A.S’yi bulan ekipler “ dolandırılıyorsun sakın parayı yatırma.”uyarısında bulundu. Talihsiz kadın bir anda karşısında polisleri görünce şaşkınlığını gizleyemedi. ve “ şimdi telefon ucundaki şahsın bahsetmiş olduğu hesaba 65 bin TL aktardım.”dedi. Bu sözü duyan ekipler banka görevlisine hesabı dondurmasını söyledi.

A.S, adlı öğretmenin aktarmış olduğu hesabı donduran banka görevlileri parayı güvene aldıklarını söyledi. Bu durum üzerine harekete geçen ekipler Trabzon Cumhuriyet başsavcılığına giderek memur çiftlerin dolandırıldığını belirterek dondurulan hesaptaki paranın geri aktarılması için yardı istedi. Şahısların dolandıran kişilerin kimliklerinin tespiti ve yakalanması için çalışma başlatılırken. 65 bin TL kurtarıldı. Fakat N.S’n in yatırmış olduğu 45 bin TL buhar oldu.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler