Trabzon Müftüsü Kutlu Doğum'u anlattı

Trabzon Müftüsü Keramettin Demir, 14-20 Nisan'da kutlanacak Kutlu Doğum Haftası'nda yapılacak etkinliklerini belirlediklerini bildirdi.Demir, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 1989 yılında b

Trabzon Müftüsü Kutlu Doğum'u anlattı

Trabzon Müftüsü Keramettin Demir, 14-20 Nisan'da kutlanacak Kutlu Doğum Haftası'nda yapılacak etkinliklerini belirlediklerini bildirdi.

Demir, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 1989 yılında başlatılan Kutlu Doğum Haftası'nın, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından da desteklenerek her yıl farklı bir temayla gerçekleştirildiğini belirtti.

Trabzon Müftülüğü öncülüğünde 'Kutlu Doğum Platformu' oluşturduklarını ifade eden Demir, şunları kaydetti:

"Yapılan istişareler ve toplantılar sonrasında Kutlu Doğum Haftası etkinliklerini belirledik. Haftanın başlangıcını 13 Nisan Pazartesi günü saat 13.00’de Atatürk Alanı'nda gerçekleştireceğiz. Bu programda her yıl olduğu gibi mehter konseri, Kutlu Doğum Aşı ve gül dağıtımı yapılacak. 15 Nisan Çarşamba günü ise 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu'nda Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’ın teşrifleriyle Kutlu Doğum Özel Programı düzenlenecek."

Demir, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde "Gençlik Kutlu Doğumda Buluşuyor" programının da 16 Nisan Perşembe günü saat 14.00'de 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirileceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam