Trabzon Günleri artık yurt dışına açılıyor

2005 yılından beri İstanbul’da başarı ile hizmet veren Trabzon Dernekler Federasyonu( TDF )İstanbul, Bursa, Antalya, Adana, Kahramanmaraş, Fransa, Hollanda, Belçika ve Almanya’da yapacağı “Trabzon günleri”  sözleşmelerini Ruan Fuarcılık LTD ŞTİ ile imzala

Trabzon Günleri artık yurt dışına açılıyor

2005 yılından beri İstanbul’da başarı ile hizmet veren Trabzon Dernekler Federasyonu( TDF )İstanbul, Bursa, Antalya, Adana, Kahramanmaraş, Fransa, Hollanda, Belçika ve Almanya’da yapacağı “Trabzon günleri”  sözleşmelerini Ruan Fuarcılık LTD ŞTİ ile imzaladı.

İSTANBUL’DAN FRANSA’YA BİZE HER YER TRABZON

TDF İstanbul, Bursa, Antalya, Adana, Kahramanmaraş, Fransa, Hollanda, Belçika ve Almanya’da yapacağı Trabzon günleri sözleşmelerini Ruan Fuarcılık LTD ŞTİ ile imzaladı. Çalışmaların başladığını dile getiren Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir şu açıklamalarda bulundu: “Trabzon’un kültürünü, sanatını, mutfağını, tarihini ve turizmini daha iyi tanıtabilmek amacı ile Trabzon’un Fethi’nin 554. Yıldönümü kutlamaları ve Trabzon Tanıtım Günleri’ni 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında Feshane Kongre ve Kültür Merkezi Eyüp İstanbul’ da,19-22 Kasım 2015 tarihleri arasında Cam Piramit Kültür Merkezi Antalya’ da ,18-21 Şubat 2016 tarihleri arasında Merinos Kongre ve Kültür Merkezi Bursa’da yapmaya devam ediyoruz. Trabzon’un Kurtuluşunun 98.Yılı kutlamaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Tanıtım Günleri 25-28 Şubat 2016 tarihleri arasında Feshane Kongre ve Kültür Merkezi veya Yeni kapı İstanbul’da sırasıyla Bursa, Antalya, Adana, Kahramanmaraş, Fransa, Hollanda, Belçika ve Almanya’da yapacak”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam