Trabzon dolmuşçularından anlamlı hareket!

Türkiye’de son süreçte yaşanan terör olaylarında şehit düşen asker ve polisler için Trabzon'da dolmuş esnafından anlamlı bir tepki geldi.Yaşanan terör saldırılarını protesto etmek amacıyla Trabzon Kuran Kursu Dolmuş Esnafı araçlarının önüne Türk bayrağı a

Trabzon dolmuşçularından anlamlı hareket!

Türkiye’de son süreçte yaşanan terör olaylarında şehit düşen asker ve polisler için Trabzon'da dolmuş esnafından anlamlı bir tepki geldi.

Yaşanan terör saldırılarını protesto etmek amacıyla Trabzon Kuran Kursu Dolmuş Esnafı araçlarının önüne Türk bayrağı astı. Şehit ailelerinin acılarını da paylaşan dolmuş esnafı araçlarının arkasına da "Şehit ve gazi ailelerine ücretsizdir" yazısı astı.

Yaşanan kritik süreçte her Türk insanına büyük görev düştüğünü belirten sürücüler , “Türkiye genelinde vermiş olduğumuz şehitlerimize Allah’tan rahmet, tüm Türkiye’ye de başsağlığı diliyoruz. Şanlı bayrağımızın sahipsiz olmadığını göstermek için herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Biz de araçlarımızın önüne Türk bayrağı asarak seferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Trabzon sokaklarında al bayraklı araçlarımızı sürmek bize gurur veriyor. Herkes bilsin ki bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez” dediler.

20150805aw493159_02.jpg

20150805aw493159_01.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler