Trabzon Büyükşehir Belediye meclisi terörü lanetledi

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi dün akşam Ankara’da gerçekleşen terör saldırısını lanetledi.    Başkanvekili Seyfullah Kınalı başkanlığında yapılan oturumda tüm meclis üyelerinin adına hazırlanan ortak metni AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Sait Gü

Trabzon Büyükşehir Belediye meclisi terörü lanetledi
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi dün akşam Ankara’da gerçekleşen terör saldırısını lanetledi. 
 
Başkanvekili Seyfullah Kınalı başkanlığında yapılan oturumda tüm meclis üyelerinin adına hazırlanan ortak metni AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Sait Gürsoy okudu. 
 
Ankara Güvenpark’ta gerçekleştirilen bombalı saldırıda tüm Türkiye’nin hedef alındığının kaydedildiği açıklamada şu görüşlere yer verildi:
 
“Ankara’da dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen bombalı saldırıda şu an itibariyle 37 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 15’i ağır olmak üzere 71 vatandaşımız yaralanmıştır. Evlerine, ailelerine akşam saatinde gitmekte olan insanlara bu insanlık katillerinin hunharca saldırısını nefretle telin ediyoruz. Güvenpark’ta gerçekleştirilen bu bombalı saldırıda mazlum milletlerin hamisi olan tüm Türkiye hedef alınmıştır. Terör örgütleri, içimizdeki vatan haini işbirlikçileri ve şer güçlerinden oluşan bu katiller ordusunun bu saldırılarla ne elde etmek istediği açıktır. Ancak bu hainler ve katiller hiçbir zaman bu emellerine ulaşamayacaklardır. Dün akşamki hain ve kalleşçe saldırıda hayatlarını kaybeden sivil şehitlerimize Allah Teâlâ’dan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, emniyet güçleri ve silahlı kuvvetleri ile terörle mücadeleye en etkin şekilde devam ediyor olması hepimizin takdirindedir. Bu mücadelenin her alanda daha da arttırılarak sürdürülmesi ortak talebimizdir. Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi olarak, tüm bu mücadele sırasında devletimizin yanında olduğumuzu ifade ederken masum ve mazlum insanların üzerlerine bomba yağdırmaktan çekinmeyen tüm bu insanlık katillerini, içimizdeki işbirlikçilerini bir kez daha şiddet ve nefretle telin ediyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler