Trabzon bayrama hazır!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir Ramazan Bayramı geçirmesi için kent genelinde tüm tedbirleri aldı.Büyükşehir Belediyesi mezarlıklardaki düzenleme, temizleme ve boyama çalışmalarını tamamladı. Kabir ziyareti yapmak içi

Trabzon bayrama hazır!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir Ramazan Bayramı geçirmesi için kent genelinde tüm tedbirleri aldı.

Büyükşehir Belediyesi mezarlıklardaki düzenleme, temizleme ve boyama çalışmalarını tamamladı. Kabir ziyareti yapmak için mezarlıklara gelen engelli, hasta ve yaşlı vatandaşlar istemeleri halinde belediye görevlileri tarafından kabir ziyaretlerinin yapılması sağlanacak.

Bayram boyunca vatandaşların yoğun olduğu yerlerdeki zabıta görevlilerinin sayısı artırılarak vatandaşlarını alış-veriş ve ziyaretlerini rahatlıkla yapmaları sağlanacak. Yine bayramda özellikle şekerci, tatlıcı ile pasta imal eden ve satan işyerleri sürekli olarak denetlenecek.

Büyükşehir Belediyesi, bayramda yoğun olarak yapılan kabir ziyaretleri için bayram boyunca kabristanlıklara ücretsiz otobüs seferleri koydu. Belediye, Boztepe ve Bahçecik mezarlıklarında kabir ziyareti yapacak vatandaşlar için Meydan'da bulunan SGK binası önünden otobüs kaldıracak. Bostancı ve Sülüklü mezarlıklarına gitmek isteyen vatandaşlar için ise Baro binası önünden otobüs seferleri düzenlenecek. Ayrıca vatandaşların eş, dost ve akraba ziyaretlerini rahatça yapabilmeleri için belediye otobüsleri bayram boyunca ücretsiz hizmet verecek.

Herhangi bir olumsuzluk durumunda ekipler vatandaşların şikâyetlerine kısa biz süre içerisinde müdahale edecek. Vatandaşlar 321 16 28, 185 ve 188 nolu telefonları arayarak şikâyet ve isteklerini bildirebilecek.

Ramazan Bayramı dolayısıyla halk bayramlaşması, bayramın birinci günü saat 13.15’te Büyükşehir Belediyesi’nde yapılacak. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tüm vatandaşları belediyede yapılacak bayramlaşmaya davet etti.

BAYRAM BOYUNCA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OTOBÜSLERİ ÜCRETSİZ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların eş, dost, akraba ve kabir ziyaretlerini rahatça yapabilmeleri için Ramazan Bayramı'nda otobüs seferlerini ücretsiz olarak verecek ve şehir merkezindeki kabristanlıklara yine ücretsiz olarak otobüs seferleri düzenlenecek.

2009-2015 yılları arasında 85 adet yeni otobüs satın alarak toplu taşımacılıkta Trabzonlular’ın hizmetine sunan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı boyunca vatandaşlara otobüs hizmetlerini ücretsiz olarak sunacak.

Trabzon il merkezinden tüm ilçelere ve ilçelerden il merkezine, ilçelerden mahallelere 3 günlük bayram süresi boyunca Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ücretsiz olacak.
Vatandaşların eş, dost, akraba ve kabir ziyaretlerini rahatça yapabilmeleri için bayramlarda otobüsleri ücretsiz olarak çalıştıracaklarını ve şehir merkezindeki kabristanlıklara yine ücretsiz otobüs seferleri koyduklarını ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu "Trabzon'umuzun huzur içinde geçirmekte olduğu mübarek Ramazan ayının sonlarına geldik. Bayramımızın da huzur içinde geçmesi, insanlarımızın bir birlerini ve kabirlerini rahatça ziyaret edebilmeleri için otobüs seferleri bayramda ücretsiz olacak. Trabzon halkı her şeyin en iyisine layıktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam