Trabzon Artvinliler Derneği bir ilke imza attı

Artvin'in Düşman İşgalinden kurtuluşunun 94.yıldönümü kapsamında Trabzon Artvinliler Derneği oldukça anlamlı bir etkinlik düzenledi. Bahçecik Mehmet Akif Ersoy caminde aziz şehitler için mevlidi şerif okunarak dualar edildi.Eski Trabzon İl Müftüsü Nuri Gü

Trabzon Artvinliler Derneği bir ilke imza attı

Artvin'in Düşman İşgalinden kurtuluşunun 94.yıldönümü kapsamında Trabzon Artvinliler Derneği oldukça anlamlı bir etkinlik düzenledi. Bahçecik Mehmet Akif Ersoy caminde aziz şehitler için mevlidi şerif okunarak dualar edildi.

Eski Trabzon İl Müftüsü Nuri Güneş bu anlamlı geceyi organize eden Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve üyeleri ile cami hocası Ali Yıldırım'a teşekkür ederek şunları söyledi. "Trabzon'da bir ilk gerçekleşti. Kurtuluş gününde aziz şehitlerimize ecdadımıza vefasını gösteren dua eden bütün herkese şükranlarımı sunuyorum. Bende bir Artvinli olarak çok mutlu oldum. Trabzon'da biz aynı tavanın balıklarıyız. Hem Artvin hem Trabzon'un kurtuluşunda bu vatan için kan döken atalarımızı asla unutmamalıyız." Trabzon Artvinliler Derneği 13 Mart 2015 Cuma akşamı da KTÜ Sahil Tesislerinde dayanışma, kaynaşma ve paylaşma gecesi altında yemekli gecede bir araya gelecekler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler