THY uçağı inemedi!

İstanbul-Akra seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağı, olumsuz hava şartları nedeniyle yakıt kritiğine girdi ve Batı Afrika'da Benin'de bulunan Cotonou Cadjehoun Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldı.Edinilen bilgiye göre; THY ait TK-6

THY uçağı inemedi!

İstanbul-Akra seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağı, olumsuz hava şartları nedeniyle yakıt kritiğine girdi ve Batı Afrika'da Benin'de bulunan Cotonou Cadjehoun Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldı.

Edinilen bilgiye göre; THY ait TK-629 sefer sayılı TC-JYC kuyruk tescilli Boeing 737-900ER tipi uçak, 106 yolcusuyla Gana'nın Akra kentine gitmek için dün saat 15.25'de Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yaptı.

THY uçağı Gana Hava Sahası'na girdikten sonra Akra Kotoka Havalimanı'ndaki olumsuz hava şartlarından dolayı iniş yapamadı. Yakıt kritiğine giren THY uçağı, TSİ ile 23.07'de Benin'de bulunan Cotonou Cadjehoun Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldı.

Burada yakıt alan uçak daha sonra TSİ ile 00.10'da Akra Kotoka Havalimanı'na seferini tamamlamak üzere havalandı. Olumsuz hava şartları nedeniyle yakıt kritiğine giren THY uçağının İstanbul'a dönüş seferi ise 3.5 saat rötarlı gerçekleşti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler