Teröristlere Edirne'de ayar

Tekirdağ cezaevinden Edirne’ye sevk edilen Yeraltı dünyasının ünlü ismi Allaattin Çakıçı, bir süre önce tartıştığı ve nefsi müdefa yaparken yaraladığı DHP-C li terörist, Latif Mollaahmetoğlu, olayı ile alakalı hakim karşısına çıktı. Çakıcı, olay anını anl

Teröristlere Edirne'de ayar

Tekirdağ cezaevinden Edirne’ye sevk edilen Yeraltı dünyasının ünlü ismi Allaattin Çakıçı, bir süre önce tartıştığı ve nefsi müdefa yaparken yaraladığı DHP-C li terörist, Latif Mollaahmetoğlu, olayı ile alakalı hakim karşısına çıktı. Çakıcı, olay anını anlatarak kendisini savunduğunu söyledi.

Edirne adliyesinde görülen duruşmada Çakıçı, “ Ben koğuşuma giderken, teflon konuşması yapan sonradan adını öğrendiğim Mollaahmetoğlu, bana saldırdı. Şahımsa yumruk atmak istedi. Bende cebimde bulunan kalemi çıkardım ve bu teröristi yaraladım.”dedi. Olay sonrasında gelişen hadiseleri de belirten Çakıcı, Kendisini cezaevinde tahdit etmek isteyen teröristler olduğunu ve hepsini tehdit ettiğini ifade tutanaklarına ekledi.

İşte çakıcını ifade tutanağı

2-251.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler