Teröre karşıyız kardeşiliğin yanındayız

Trabzon Dernekler Federasyonu Kadın ve Gençlik Kolları polis ve asker şehitlerimiz için hatim duası yaparak teröre kaşı tepkilerini dile getirdiler. KAÇACAK DELİKLERİ KALMADI İstanbul’da 250 Trabzon derneğinin bir araya gelerek oluşturduğu Trabzon Dernekl

Teröre karşıyız kardeşiliğin yanındayız

Trabzon Dernekler Federasyonu Kadın ve Gençlik Kolları polis ve asker şehitlerimiz için hatim duası yaparak teröre kaşı tepkilerini dile getirdiler.

KAÇACAK DELİKLERİ KALMADI

İstanbul’da 250 Trabzon derneğinin bir araya gelerek oluşturduğu Trabzon Dernekler Federasyonu son dönemde artan terör olaylarına dikkat çekerek tepkilerini dile getirmeye devam ediyorlar. Federasyon Başkan Vekili Hüseyin Ayaz “Ne yaparsa yapsınlar, ne kadar çırpınırsa çırpınsınlar hepsinin sonu belli. Artık kaçacak delikleri kalmadı. PKK terör örgütü yakın zamanda tarih olacak Askerimize ve polisimize olan güvenimiz tamdır” dedi.

KİRLİ OYUNLARA GELMEYİZ

2005 yılından beri İstanbul’da hizmet veren Trabzon Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Asuman Sula Durmuşoğlu’da yaptığı açıklamada “Biz terör karşıyız asla Türk ve Kürt kardeşliği bozacak oyunlara gelmemeliyiz. Kirli oyunlara hepimiz dikkat etmeliyiz. Bu konuda en çok hassas davranmalı birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermemeliyiz” dedi.

sehit-3.jpg

sehit-bir.jpg

sehit-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam