Tercan’da Patlamamış Top Mermisi Bulundu

Erzincan'ın Tercan ilçesinde Osmanlı-Rus savaşı döneminden kaldığı tahmin edilen patlamamış top mermisi bulundu. Tercan ilçe merkezinde bir mahallede ikamet eden bir şahıs evinin arkasındaki boş alanda ağaç köklerini çıkarmaya çalışırken patlamamış top me

Tercan’da Patlamamış Top Mermisi Bulundu

Erzincan'ın Tercan ilçesinde Osmanlı-Rus savaşı döneminden kaldığı tahmin edilen patlamamış top mermisi bulundu.

Tercan ilçe merkezinde bir mahallede ikamet eden bir şahıs evinin arkasındaki boş alanda ağaç köklerini çıkarmaya çalışırken patlamamış top mermisi buldu. Bunun üzerine vatandaş Tercan İlçe Emniyet Müdürlüğünü arayarak bilgi verdi. Olay yerine gelen Tercan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tercan Cumhuriyet Savcılığından gerekli müdahale iznini aldıktan sonra Erzincan Emniyeti bomba imha uzmanları ve olay yeri inceleme ekibinin çağrılmasından sonra olay yerine gelen ekipler söz konusu 30 cm uzunluğundaki top mermisini güvenli bir şekilde imha ettiler.

Tercan’da Patlamamış Top Mermisi Bulundu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler