Temel sorun hukuk tanımaz bir yönetim

Haber61 - Haber Servisi - CHP İzmir Milletvekili ve PM üyesi Dr. Aytun Çıray, Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve Bayraklı Belediye Meclis üyesi  Münir Demir ile birlikte İzmir Baro Başkanlığı’nı iddialı bir se

Temel sorun hukuk tanımaz bir yönetim

Haber61 - Haber Servisi - CHP İzmir Milletvekili ve PM üyesi Dr. Aytun Çıray, Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve Bayraklı Belediye Meclis üyesi  Münir Demir ile birlikte İzmir Baro Başkanlığı’nı iddialı bir seçimle kazanan Aydın Özcan’ı ziyarete gittiler. Kendilerini Baro Başkanı Aydın Özcan ile birlikte Türkiye Barolar Birliği SYDF Üyesi Onur Temiz ve Baro yöneticileri karşıladı.

Aytun Çıray ziyarette yaptığı konuşmada Türkiye’de en temel sorunun hukuk tanımaz bir yönetim olduğunu söyledi. Ancak umutsuz olmadığını, Hakim ve Savcıların vicdanına Avukatların mücadele gücüne inandığını sözlerine ekledi. Bunun üzerine söz alan Baro Başkanı Aydın Özcan “Hukukun üstünlüğünü savunmak birinci görevimizdir.”  Dedi.
 
Özcan, Hukukun önüne geçmiş bir siyasetin olduğu ülkemizde yargı bağımsızlığının korunamayacağını söyleyerek ve kendilerine yol gösterici olarak Atatürk’ü seçtiklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler