TEM’de bayram yoğunluğu başladı

Ramazan Bayramını memleketlerinde geçirmek için yola çıkan tatilciler, TEM Otoyolunun Düzce ve Bolu kesiminde trafik yoğunluğuna neden oldu.Tatilciler yollara döküldü. 4 günlük Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilenler vatandaşlar, bir gün önceden memleket

TEM’de bayram yoğunluğu başladı

Ramazan Bayramını memleketlerinde geçirmek için yola çıkan tatilciler, TEM Otoyolunun Düzce ve Bolu kesiminde trafik yoğunluğuna neden oldu.

Tatilciler yollara döküldü. 4 günlük Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilenler vatandaşlar, bir gün önceden memleketlerinin yolunu tuttu. Çok sayıda tatilcinin yollara çıkmasıyla İstanbul’dan Ankara istikametine trafik durma noktasına geldi. TEM Otoyolunun Düzce ve Bolu kesiminde yoğun trafik gece geç saatlerde başladı. Trafik, sabah saatlerinde de sürdü. Yaklaşık 10 kilometreyi bulan uzun araç konvoyunda bazı sürücüler yol kenarlarına araçlarını çekerek yolun açılmasını bekledi.

Trafik yoğunluğunun gün boyu sürmesi beklenirken, yetkililer sürücüleri daha dikkatli olmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler