Tek sorunumuz Trabzon!

Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği (TSİAD) ve Müstakil Sanayi ve İş Adamları Derneği (MUSİAD) Trabzon Şubesi iftar yemeğinde bir araya gelerek “Trabzon İçin Ortak Akıl” başlığı altında Trabzon’un sorunlarını ve yapılabilecekleri konuştular.TSİAD Başk

Tek sorunumuz Trabzon!

Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği (TSİAD) ve Müstakil Sanayi ve İş Adamları Derneği (MUSİAD) Trabzon Şubesi iftar yemeğinde bir araya gelerek “Trabzon İçin Ortak Akıl” başlığı altında Trabzon’un sorunlarını ve yapılabilecekleri konuştular.

TSİAD Başkanı Hasan Kamil Hayali’nin düzenlediği iftar yemeğine, MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Aydın Birincioğlu, iki derneğin başkan yardımcıları ve üyeleri katıldı.

TSİAD Başkanı Hasan Kamil Hayali, yemekte yaptığı konuşmada “TSİAD ve MÜSİAD olarak aynı amaçlar için çalışıyoruz. Sorunlarımız ortak, çözüm önerilerimiz benzer. Bizim siyasi bir beklentimiz yok. ancak siyasetten beklentilerimiz var. Bizler için Trabzon’un gelişmesi, kalkınması için bir tuğla bile koyabilmek kutsaldır. Trabzon’un gücünü bölüp dağıtmanın doğru olmadığının da farkındayız. Herhangi bir konuda kurulacak birlikteliğin şehrimizin gücüne güç katacağının bilincindeyiz. TSİAD ve MÜSİAD başkanlık divanları olarak bir araya gelmiş bulunuyoruz. Burada vermek istediğimiz iki mesaj var. Bunlardan biri TSİAD ve MÜSİAD Trabzon şubesi olarak Trabzon’un sorunlarını konusunda ortak akıl oluşturabilmek, birliktelik içi daha sık bir araya geleceğiz.

İkincisi ise Türk ekonomisin önündeki belirsiz alanı yok edebilmek için hükümet bir an önce kurulmalıdır. Türkiye'nin ve Trabzon’un önünde çözülmesi gereken çok önemli konular var. Seçilmişlerden en kısa sürede uzlaşarak hükumeti kurmaları ve Türkiye'nin daha fazla vakit kaybetmeden her alanda çalışmaya başlamasın gerekiyor. Hükümetin kurulmasından sonra Trabzon Milletvekillerimiz, ivedilikle çözüm bekleyen sorunlarımıza eğilmeli ve çözüm bulmalıdır. Bizler de TSİAD ve MÜSİAD olarak milletvekillerimizle sürekli iletişim halinde olarak seçim öncesi verilen vaatleri takipçisi olacağız” diye konuştu.

MUSİAD Trabzon Şube Başkanı Aydın Birincioğlu da TSİAD Başkanı Hayali’ye vermiş olduğu iftar yemeğinden dolayı teşekkür ederek “Hiçbir şey için geç kalmadık. Sizin derdiniz bizim derdimiz, sizin sorunlarınız bizim sorunlarımız. Aslında bizim tek sorunumuz var; Trabzon. Bunun için ne yapabilirim? Sen ne yapabilirsin? Biz ne yapabiliriz? Bizim bir kaç adım daha öteye gitmiş durumdayız. Somut olarak hayata geçirdiğimiz bir kaç projemiz var. Biz bireyler olarak Trabzon'a ne verebiliriz. Hayvancılık Projesi'ni hayata geçirdik. Şuan da gayet güzel gidiyor. Sera Projemiz var. Bunları daha fazla ileriye götürerek daha iyi şeyler yapabiliriz. Hepimiz bir derneğiz. Trabzon'da da vatandaşız. Trabzon'a hizmet için buradayız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler