Taşçı Engellilerle Buluştu

Atakum Belediyespor'un engelli sporcularıyla buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Engelli vatandaşlarımızın önündeki en büyük engelin, engelsiz bedenlerin engelli düşünceleridir. Biz bu engeli beraber aşacağız" dedi. Atakum Belediye Başkanı İshak

Taşçı Engellilerle Buluştu

Atakum Belediyespor'un engelli sporcularıyla buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Engelli vatandaşlarımızın önündeki en büyük engelin, engelsiz bedenlerin engelli düşünceleridir. Biz bu engeli beraber aşacağız" dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Yeşilyurt, Cihat Coşkun, Levent Ertürk, Eyüp Bektaş, Recep Güner ve Turan Mısır'la birlikte Atakum Belediyesi Yaşam Parkı'nı ziyaret ederek Türkiye şampiyonasında dereceye giren sporcularla pasta kesti.

Engellilere yönelik sportif, kültürel ve istihdama dayalı projelerin gerçekleştirildiği Atakum Belediyesi Yaşam Parkı'nda engelli sporcularla buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Boccia Türkiye Şampiyonası'nda derece yapan sporcuları kutladı. Atakum Belediyespor formasıyla yarışan engelli sporculardan birincilik elde edenleri altınla ödüllendiren Başkan Taşçı, diğer başarılı sporcularla birlikte pasta keserek başarılarını kutladı.

Engelli vatandaşların önündeki engelleri aşmaları için ellerini taşın altına koyduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Engelli vatandaşlarımızın önündeki en büyük engelin, engelsiz bedenlerin engelli düşünceleridir. Sosyal hayattan, gündelik yaşama kadar her anlamda engellilerimize kolaylıklar sağlamak herkesin vatandaşlık görevidir. Bu anlamda biz yerel yöneticilerin görevi ise muhakkak ki daha fazladır. Bu düşünceden hareketle engellilerimizin sportif faaliyetler yapabilmesi adına kulübümüzün imkanlarını seferber ettik. Kurulan boccia takımı, katıldığı ilk şampiyonadan altın madalyalar elde etti. Yine aynı şekilde Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü'nü aktif hale getirerek 70 sporcusuyla mücadele etmesi için destekledik. Tekerlekli sandalye kullanan engelli vatandaşlarımız için özel olarak tasarlanan bir aracı, "Engelsiz Araç" olarak hizmete sunduk. Daha birçok farklı çalışmayı, engellilerimizin hayatını kolaylaştırmak için gerçekleştirdik. Çalışmalarımızı hız kesmeden, engellilerimizin de fikirlerini alarak sürdüreceğiz. Bu vesileyle de tüm engellilerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, her zaman yanlarında olduğumu ve bizler için çok değerli olduklarını bilmelerini istiyorum" diye konuştu.

Atakum Belediyesi Yaşam Parkı Yöneticileri Güngör Bostancı, Mehmet Yaşar ve Aslan Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. AK Parti Atakum Belediye Meclis Üyesi de olan Güngör Bostancı, "Engellilerin evlerine hapsoldukları, sosyal hayattan uzak kaldıkları günler geride kaldı. Artık hayatın her alanında "bizde varız" diyebiliyorlar. Atakum ilçesinde engellilere sağladığı imkanlardan dolayı Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Taşçı Engellilerle Buluştu

Taşçı Engellilerle Buluştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam