Tartışma can aldı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Gazi Caddesi'ndeki bir iş yerinde iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine tarafl

Tartışma can aldı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Gazi Caddesi'ndeki bir iş yerinde iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirlerine uzun namlulu silahlarla ateş etti.

Olayda, aralarında yolda geçenlerin de bulunduğu 11 kişi yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Celal Özgözgü, hayatını kaybetti.

Kavga nedeniyle olay yerinde bazı araçlar hasar gördü. Polis ekipleri, olayın yaşandığı bölge ve hastanede güvenlik önlemi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler