Tam 121 hektar kül oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 12 saat sonra söndürülebilen yangının bilançosu ortaya çıktı.Bodrum’un Gümüşlük Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde başlayan ve gece yarısı söndürülebilen yangında 121 hektarlık alan kül oldu. Yaklaşık 12 saat boyunca havadan ve

Tam 121 hektar kül oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 12 saat sonra söndürülebilen yangının bilançosu ortaya çıktı.

Bodrum’un Gümüşlük Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde başlayan ve gece yarısı söndürülebilen yangında 121 hektarlık alan kül oldu. Yaklaşık 12 saat boyunca havadan ve karadan müdahale edilen yangında çok sayıda zeytin ağacı ve bahçelerde bulunan bazı arı kovanları da yandı. Karakaya köyünden başlayan yangın Dereköy’e kadar ulaştı.

Gümüşlük Mahallesi’nde bulunan tepelerde başlayan yangın birçok vatandaşın bahçesini ve barınaklarını da kül etti. Bazı yerleşim yerlerine kadar ulaşan alevler mahalle sakinleri tarafından söndürüldü. Karadan yapılan müdahaleye orman işletme şefliğine ait arozözler ve çok sayıda itfaiye ekibi katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam