Suya düşen boğaya suni teneffüs yaptı.

Karahüyük Mahallesi'nde Necmettin Beştepe, büyükbaş hayvanlarını dün otlatmaya çıkardı. Genç adamın hayvanlarından olan siyah boğa, yol yapımı sırasında kırılan ve kapatılmayan su kapağına takıldı.SU KUYUSUNA DÜŞTÜDengesini kaybeden hayvan 12 metre derinl

Suya düşen boğaya suni teneffüs yaptı.

Karahüyük Mahallesi'nde Necmettin Beştepe, büyükbaş hayvanlarını dün otlatmaya çıkardı. Genç adamın hayvanlarından olan siyah boğa, yol yapımı sırasında kırılan ve kapatılmayan su kapağına takıldı.

SU KUYUSUNA DÜŞTÜ

Dengesini kaybeden hayvan 12 metre derinlikteki kuyuya düştü. Kuyunun dar ve sulu dolu olması hem hayvan için hem de sahibi için

HALATLA ÇIKARILDI

Beştepe itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler, 1 ton ağılığındaki boğayı halatla kuyudan çıkardı. Ancak hayvanın kuyudan çıktıktan sonra nefes almadığı öğrenildi.

HAYATA DÖNDÜ

Boğasının öldüğünü düşünen Beştepe, ağlamaya başladı. Olay yerinde bulunan bir çoban, suni teneffüs yaparak boğanın nefes almasını sağladı.

maras_9995.jpg

büyük bir şansızlık oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler