Şüpheli çanta ve telefon polisi alarma geçirdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi sahil bandında bir bankın üzerinde bulunan çanta ve yanındaki telefon polisi alarma geçirdi.Kdz. Ereğli ilçesi Bozhane Limanı mevkisinde şüpheli çanta ve yanında duran telefonu gören vatandaşlar durumdan şüphelenerek polise habe

Şüpheli çanta ve telefon polisi alarma geçirdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi sahil bandında bir bankın üzerinde bulunan çanta ve yanındaki telefon polisi alarma geçirdi.
Kdz. Ereğli ilçesi Bozhane Limanı mevkisinde şüpheli çanta ve yanında duran telefonu gören vatandaşlar durumdan şüphelenerek polise haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi bankta duran çanta ve cep telefonunun bulunduğu alanı güvenlik çemberine alarak vatandaşların geçişlerine izin vermedi. Polis ekipleri Zonguldak İl emniyet Müdürlüğü’nden gelecek olan bomba imha uzmanlarını beklediği sırada çantanın sahibi olduğunu iddia eden Nilgün Y. (40) olay yerine geldi.

Polis ekiplerine çantanın 7 yaşındaki kızı E.Y.’ye ait olduğunu, sahilde bisikletten düşüp bacağından yaralanınca can havliyle çanta ve telefonu unuttuklarını söyledi.
Polis ekipleri yanlarına gelen ailenin kimlik sorgularını yaptıktan sonra şüpheli çantanın içerisini aradı. Çantanın etrafında çok sayıda polisi görünce korkan 7 yaşındaki E.Y.’yi ise babası Fatih Y. Sakinleştirdi.

Polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından çanta ve telefonu baba Fatih Y.’ye teslim ederek olay yerinden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler