Sümer Tilmaç'a veda...

Katıldığı düğün töreninde geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden usta oyuncu Sümer Tilmaç, son yolculuğuna uğurlanıyor. Katıldığı düğün töreninde geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 67 yaşın

Sümer Tilmaç'a veda...

Katıldığı düğün töreninde geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden usta oyuncu Sümer Tilmaç, son yolculuğuna uğurlanıyor.

 
Katıldığı düğün töreninde geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 67 yaşındaki usta oyuncu Sümer Tilmaç için Şakirin Camii’nde cenaze töreni düzenleniyor. Usta oyuncunun sanatçı dostları ve sevenleri Tilmaç’i uğurlamak için toplanıyor. Tilmaç’in cenaze törenine kızı Hande Tilmaç, Oyuncu Sinan Bengier, Volkan Severcan, Orhan Gencebay, Sadi Kalyoncu, iş adamı Sedat Peker ve çok sayıda ünlü isim katıldı. Usta oyuncu Tilmaç’ın eşi Nazan Tilmaç taziyeleri kabul ediyor.
 
“TABUTU YAKIŞIKLI OLACAK”
 
Oyuncu Sinan Bengier, "Antalya’da yaşıyordu. Antalya’yı çok seviyordu. Ölümünden önce de çok iyiydi. İlginç giyinirdi. Tabutta yakışıklı olacak. En son Mart’ta görüştük. Haberleşiyorduk. Buraya kadarmış hayatı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler