Süleyman Soylu meydan okudu: Vız gelir!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, seçimlerde paraleller dahil kim gelirse gelsin vız gelir tırıs gider diye konuşan Soylu, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleriyle Türkiye'de bir dönemin kapanacağını anlattı. Süleyman Soylu, pa

Süleyman Soylu meydan okudu: Vız gelir!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, seçimlerde paraleller dahil kim gelirse gelsin vız gelir tırıs gider diye konuşan Soylu, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleriyle Türkiye'de bir dönemin kapanacağını anlattı.
 
Süleyman Soylu, partisinin il başkanlığında düzenlenen AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi programında, Ağrı'da seçimlerin tekrarlanacağını söyledi. Seçime heyecanla hazırlandıklarını belirten Soylu, "Kim gelirse gelsin bize vız gelir tırıs gider, paralelciler gelecekmiş vız gelir tırıs gider. Yok korkutacaklarmış ürküteceklermiş vız gelir tırıs gider. Bizim ülkemizin Başbakanı'nın söylediği bir cümle var biz o cümlenin arkasında hep birlikte beraber giden neferleriz. İpimiz cebimizde kefenimiz yanımızda. Ağrı halkı bizi anlamaktadır. Bunu çok net bir şekilde görüyoruz" dedi. Partililerden, seçimi önemsemelerini isteyen Soylu, şöyle konuştu:
 
'Kim milli iradeye el uzatmaya kalkarsa onun elini kıracağız'
 
"Türkiye, 30 Mart'ta eski Türkiye'nin kapılarını kapatmıştır. Yeni Türkiye'nin kapısını da aralamıştır. İki büyük seçimin arasında bir kritik kavşakta 1 Haziran'da Ağrı seçimlerini gerçekleştiriyoruz. 29 Mart'tan daha ağırdır bugün. Milletimize taahhütlerde bulunduk. 'Kim milli iradeye el uzatmaya kalkarsa onun elini kıracağız' dedik. 'Birliğine, beraberliğine, kardeşliğine bir vesile engel olmaya çalışırlarsa izin vermeyeceğiz' dedik. Hep birlikte söz verdik. 'Yeni Türkiye'ye adım adım gidiyoruz' dedik. Bu millet, hepimizin sırtına bir sorumluluk yükledi. Ağrı'nın da AK Parti'nin de sorumluluğu büyük."
 
"TÜRKİYE'DE BİR DÖNEM KAPANACAK"
 
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Soylu, Ağrı'daki seçimi, "son halk oylaması" olarak nitelendirdi. Soylu, "10 Ağustos akşamı sandıklar açılmaya başladığında Türkiye'de bir dönem kapanacak, yepyeni bir dönem açılacak. Türkiye, bu büyük tarihin şehadetliği içinde bu güzel kadrolarla önemli günlerin arifesinde çok güçlü adımlar atmaktadır. Bu güçlü adıma en büyük katkıyı Ağrı'dan hep birlikte bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler