Sulama kanalında ceset şoku!

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi Mavi Bulvar’da DSİ’ye ait sulama kanalı kenarında yürüyüş yapan vatandaşlar, suyun içinde bir ceset ve beyaz bir çuval gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Cankur ve sualtı polisi geldi. Dalış yapan sualtı p

Sulama kanalında ceset şoku!

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi Mavi Bulvar’da DSİ’ye ait sulama kanalı kenarında yürüyüş yapan vatandaşlar, suyun içinde bir ceset ve beyaz bir çuval gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Cankur ve sualtı polisi geldi. Dalış yapan sualtı polisi cesedin ip yardımıyla karaya çıkarılmasını sağladı. Cesedin yanındaki çuvalı da inceleyen polisler, ilk etapta şahsın çuvala bağlanıp atılmış olabileceği üzerinde durdu. Çuvaldan yapı malzemesi çıktı.

Yapılan ilk incelemede ellerinde ve ayaklarında herhangi bir ip izi veya yaraya rastlanmayan cesedin birkaç günlük olduğu belirtildi. Ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, polis şahsın kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam